Min resa…

Min resa…

För ett år sedan grät jag av nervositet och frustration när jag sjöng på en “masterclass”/sångklubb. Min längtan efter att sjunga var så otroligt stark att trots att hela min kropp sa “lägg av, det här är för utmanande” så fortsatte jag, envist och målmedvetet har jag övat varenda dag sedan dess och utsatt mig för det jag är mest rädd för och samtidigt älskar mest av allt, att stå framför människor och sjunga. Jag har kämpat med mina tvivel på att jag duger, att jag har rätt att ta plats, att jag har rätt att höras och att min röst och jag, är värd att lyssna på…
 
Idag ett år senare gör jag min tredje egna konsert! Visst är det en anspänning, men sååå liten jämfört med lyckan att få sjunga!!! Det är få saker i livet som ger mig samma glädje och oavsett om någon vill lyssna så kommer jag att fortsätta. Jag säger som Cherubin i en aria i Figaros bröllop (som jag för övrigt kommer att sjunga ikväll) “om ingen lyssnar på mina ord så talar/sjunger jag för mig själv”. Det här är inte bara något jag vill göra utan något jag måste göra!
 
Jag är oändligt tacksam för att jag mötte Maria Baczynski, där för ett år sedan. Hon har fått mig att våga tro att jag kan, att jag får ta plats, att jag ska höras och hon har kopplat ihop min själ med mina stämband! Att jag sedan har förmånen att få spela tillsammans med Johan Westre är ren och skär lycka! Johan du får tonerna att glöda och din musikalitet, teknik och samtidigt ödmjuka personlighet gör dig helt unik! Sen är jag enormt tacksam till alla er som kommer och lyssnar! Visst kommer jag att fortsätta sjunga oavsett, men det är SÅÅÅ mycket roligare att få dela både känslor, musik och innehåll med er!
 
Det finns ett fåtal platser kvar till konserten ikväll så om du orkat läsa ända hit och är sugen på att komma, se mer info under evenemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *