Sångcoaching

Drömmer du om att våga sjunga, att våga låta din röst höras? Att kasta dig ut och ta ton även om det inte perfekt och inte exakt som det ska vara? Våga sjunga från hjärtat, utan rädsla och prestation? Du är varmt välkommen att träffa mig för sånglektioner helt utifrån din nivå. Inga förkunskaper krävs.

För 20 år sedan pluggade jag sång och musik på Kungliga Musikhögskolan. Jag hade jobbat hårt för att bli antagen och den dagen jag fick beskedet att jag kommit in på utbildningen var en av de lyckligaste i mitt liv. Väl på musikhögskolan kröp pressen på och jag glädjen att musicera försvann mer och mer till förmån för prestationsångest och stress. Det ledde till slut till att jag tog ett uppehåll i mina studier och så småningom till att jag slutade på musikhögskolan. Det som skulle bli mitt liv!

Redan då hade jag en tanke på att jag ville arbeta med “vanliga människor”. De människor jag mötte på en fest, på gymet, på bussen som, när de fick höra att jag sjöng, berättade att “det har jag också alltid velat göra, men jag kan inte sjunga!” Jag hörde ofta att någon sagt till dem i skolan att de inte kunde sjunga, eller att de inte fått vara med i skolkören. De människorna ville jag jobba med och jag ville få dem att känna lust och glädje istället för prestation och press. MEN, jag var inte där själv. Bara att ta en ton fick mig att bli nervös och orolig att det inte skulle låta vackert eller rätt.

Nu 20 år senare efter att jag medvetet under många år förflyttat mig från prestation mot intiution och frihet så vågar jag sjunga för att jag älskar det! Visst det blir fel ibland och allt är inte perfekt, men jag älskar det!

Alla är välkomna, du behöver inte ha några förkunskaper, bara viljan att släppa fram den röst som är din.

 

Individuell sångcoaching: 45 minuter/500 kr

Barn som ska söka till ex. musikprofiler: 20 min/200 kr

 

Plats: Skeppar Karls Salong, Baldersgatan 7B

Tunnelbana Tekniska högskolan