En föreställning om känslor

I en tid med mycket stress och prestation vill vi ge utrymme för känslan att ta plats och du välkomnas in i ditt eget ”känslans galleri”. Precis som en tavla skapas av konstnären och tolkas av åskådaren, skapar vi musik för att tolkas av dig som lyssnar. Samma sång kan förflytta oss alla till olika platser, skapa olika känslor och locka fram minnen från det förflutna. Genom att varva föreläsning med musik skapas utrymme för reflektion, återhämtning och inspiration.

Utan känslor är vi vilse och kan inte hitta värde i livet eller fatta beslut. Ändå ses ibland känslighet som en svaghet och intellektet har fått en högre status i vårt samhälle än känslan. Men vad händer egentligen med oss när känslorna hänvisas till att tas fram i ensamhet eller i vissa passande situationer? Och vad händer i hjärnan när känslorna inte får det utrymme som behövs? Det och mycket mer sjunger och reflektera vi kring i denna föreställning om känslor. Genom denna föreställning vill jag öka förståelsen för känslans funktion, hur viktiga de är och samtidigt väcka tankar kring hur vi själva fungerar i vardagliga situationer.

I denna föreställning varvas sånger i en crossover från musikal och opera till  jazz, pop och visa, med betraktelser och fakta kring känslor. Låt dig inspireras till att ge känslan plats och upplev dess superkraft.

Sångerska: Johanna Palmqvist
Pianist: Johan Westre

Exempel på låtar är: Memory, Klippta Vingar, Trubbel, Non so piu m.m.

Välkommen att kontakta oss för offert på en hel föreställning eller gällande kommande datum för offentliga föreställningar.

Med värme

//Johanna