Konsert – Väntan är över…28 nov på Skeppar Karls Salong

En konsert med sång och piano kombinerad med “after workhäng” i härliga Skeppar Karls Salong. Konserten är inspirerad av tankar om tiden vi lever i, modet som krävs för att följa sitt hjärta och glädjen över att vara på rätt plats just nu!

Vi närmar oss advent, ”väntans tid”, men för många består hela livet av att vänta på sådant som kan komma sedan. Vi väntar på en lugnare period på jobbet, varmare väder, semester, pension, mer pengar, en ny partner osv.

För några år sedan bestämde jag mig för att sluta vänta på det som kanske skulle komma och istället aktivt, varje dag, göra mitt bästa för att leva just nu, idag, precis här där jag befinner mig. Jag drabbades av en stark insikt om att livet är för kort för att vänta. Jag vill leva och göra val som är bra för mig och mina nära och kära nu, inte sen. Denna konsert är ett resultat av den längtan.

Tid för konserten är 18.30-20.00 men du är välkommen kl. 18-21 för AW-mingel.

Pris: 250 kr inkl. dryck (vin eller alkoholfritt) och tilltugg.
Biljetter enbart mot förbokning genom mejl till johanna@gowide.se
Betalning med swish eller kontant på plats.
Plats: Skeppar Karls Salong, Baldersgatan 7B, Stockholm, T-bana Tekniska högskolan, buss 4 m.fl.

Johanna Palmqvist är sångerska, utbildad vid Stockholms Musikhögskola men även beteendevetare och föreläsare, främst inom området stressrelaterad ohälsa och arbetsmiljö.

Johan Westre, vid flygeln, är utbildad vid Mozarteum i Salzburg och ses och hörs både som konsertpianist och som ackompanjatör till välkända sångare och instrumentalister.

Musiken är en crossover från flera genres men tar sitt avstamp i soul, jazz och pop med texter som knyter an till temat.

Varmt välkommen att dela den här stunden mitt i livet!