Det är DITT liv

Har du någon gång frågat dig vems liv det är du lever? Är det mammas, familjens, samhällets eller är det DITT liv? Säkert har du hört någon säga, “var dig själv”, men hur enkelt är det egentligen och hur ska man veta vem den där “jag” är? Vad känner jag och vad tänker jag om jag bortser från omgivningen. Tänk om jag inte tycker som alla andra eller vill göra det som andra tycker att jag borde göra eller inte ser ut eller vill klä mig som normen i samhället ser ut. Vad händer då och är det värt det?

Om detta handlar föreställningen “det är DITT liv”. Följ med på en resa där målet är att öka volymen på den inre rösten och sänka volymen på bruset runtomkring.

I föreställningen varvas sånger på temat med betraktelser, egna reflektioner, dikter och vetenskaplig fakta kring hjärnan, kroppen, själen och mindet i relation till dig själv och din omgivning.

Varmt välkommen att boka en föreställning där du befinner dig. På ditt jobb, i din stad eller i en lokal nära dig.

Sångerska: Johanna Palmqvist
Pianist: Johan Westre

 

Nyfiken på mer….?
Idag mår många människor dåligt, de känner sig mindre värda, frustrerade och trötta. Det är så lätt att gå till sig själv och säga att “jag borde förändra mig”, börja jobba med mig själv så att jag kan klara av det där som förväntas av mig. Att vara positiv, effektiv på jobbet, en perfekt pappa eller en idealisk partner.

Kanske är det så att när man befinner sig i ett sammanhang som inte är det rätta, där det inte är ok att vara den man är när man är som bäst, där förväntningarna ligger på sådant som inte är naturligt för just dig så är det svårt att må bra. Tänk att Istället för att lägga tid på att försöka passa in, ta all den energin till att acceptera och förstå sig själv, lyssna in sina drömmar och önskningar och välja ett sammanhang där just den du är passar in och kommer till din rätt. Det är då vi är som bäst och då känns det bra. Vi har tillgång till de styrkor som ligger naturligt för oss och kan be om hjälp när vi behöver det.

Tänk om det inte är dig det är fel på utan situationen du befinner dit i?