Min resa från den perfekta ytan mot det äkta

Min resa från den perfekta ytan mot det äkta

Ok, nu har jag bestämt mig! Jag skulle kunna vänta med att publicera inspelningar och klipp tills de är sådär perfekt mixade och klippta som de bara kommer att bli i en studio eller tills jag känner att varenda ton är så bra som jag kan göra den. MEN det är ju precis det jag vill ta mig ifrån! Min resa handlar om att våga vara den jag är, med fel och skavanker men också så bra som jag kan vara när jag är mig själv. Bort från krav på det perfekta mot känsla och intuition. Eftersom jag vill leva på musik (ja, jag vet att jag inte är klok, men det är vad jag vill) så borde jag bara visa det perfekta, men jag vill inte ha det så!
 
Jag bjuder därför in er som vill följa med mig på min resa, mot glädje och känsla att dela den med mig. Du kommer inte bara att få se perfekta klipp, men du kommer att få se en människa.
 
Igår gjorde jag min tredje konsert någonsin och en kvinna i publiken kom fram till mig efteråt och sa “Du var så närvarande och så äkta!” Det var den finaste feedbacken jag kunde få för det är precis det jag vill vara! För mig är det här en spännande resa där jag utvecklas hela tiden och det finns mycket kvar att utveckla fortfarande och det är precis det som är så roligt!
 
Därför vill jag dela ett klipp ifrån konserten i tisdags, inte perfekt och absolut mer att lära, men strunt i jante och strategier. Jag är glad, stolt och framför allt så njöt jag varje sekund. Tack till alla er som kommit på mina föreställningar hittills, ni hjälper mig att leva min dröm. Hoppas jag får se några av er igen på julkonserten den 5 december!
 
Med kärlek❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *