Hållbara människor med minskad stress

Med hållbara medarbetare är det möjligt att bygga hållbara företag!

Idag är stressrelaterad ohälsa en växande utmaning för både företag och individ. Ofta är det svårt att veta vad som är bäst att göra i ett tidigt skede och därför kommer insatserna inte sällan för sent. I denna musikaliska föreläsning ges handfasta övningar, förståelse för hur hjärnan fungerar under stress och tips på hur man bäst bemöter och kommunicerar med en stressad med en stressad kollega eller chef.

För djup inlärning och hållbar förändring behöver både känsla och intellekt aktiveras och därför varvas fakta med sånger vars texter har en direkt anknytning till ämnet. En musikalisk föreställning kombinerar FÖREläsning, UNDERhållning och EFTERtanke i en inspirerande och lärorik helhet.

Eftersom alla människor är olika är utgångspunkten att det inte finns en lösning, utan flera, och det gäller att hitta sitt eget sätt att bli hållbar i en stressig omvärld. I en föreställning presenteras därför ett ”smörgåsbord” av olika verktyg som tex. Mindfulness, andningsövningar från Medicinsk Yoga eller HRV-träning för att ge möjlighet att finna det som passar allra bäst.

De musikaliska föreläsningarna framförs oftast på plats hos företag men för grupper upp till 30 personer finns även möjlighet att komma till vår lokal nära Tekniska högskolan för exempelvis en medarbetar-/kundaktivitet eller liknande.

Föreläsningen ges även utan musik.

Sång och föreläsning: Johanna Palmqvist, sångerska, beteendevetare och stresskonsult.
Flygel: Johan Westre
Genre: Crossover från visa till jazz, pop och soul.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer info eller offert.

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webbplats” type=”url” /][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea” /][/contact-form]