Tid

Tid

2017 var förändringens år då jag gav mig själv den finaste gåvan, TID. Tid, att inte bara tänka utan att verkligen KÄNNA efter och GÖRA annorlunda.

Och inte helt överraskande så tog mitt liv en ny vändning och när jag ser tillbaka så går 2017 till historien som det bästa året hittills! Detta trots att det bitvis varit både tufft, oförutsägbart och dåligt betalt😊. Men jag är så otroligt tacksam att jag lyssnade på mitt hjärta och satte stopp för sådant som inte var rätt för mig just då och sa ja till det jag innerst inne kände skulle leda mot hållbarhet, autencitet och glädje, det gjorde hela skillnaden!

Tack till alla som stöttat mig detta år! Att ha vänner och familj som tror på mig i alla lägen och låter mig pröva mina vingar trots ibland galna och okonventionella idéer, det gör allt så mycket lättare. Nu är det dags för 2018 och jag tänker fortsätta att fatta genomkända beslut och välja hur jag vill leva mitt liv.

Vi har så otroligt många möjligheter men det är så lätt att bara springa på i gamla hjulspår så som man alltid har gjort. Om allt är bra så är det ju ”fine” men om inte, så finns alltid chansen att ombestämma sig och välja igen.

Det är MITT liv och det är DITT liv, låt ingen få dig att tro något annat! 2018 – Bring it on!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *