Det man vill eller det folk vill ha?

Det man vill eller det folk vill ha?

Alltså, det är inte helt enkelt detta med sång. För att nå igenom bruset som sångerska så rekommenderas att hitta sin mikronisch. Dvs vilken genre är min, vilken liten smal unik genre är min specialitet? Jag älskar att ju att sjunga jazzlåtar, sköna soulballader, poplåtar, gospel och på toppen opera! Jag älskar helt enkelt att sjunga! Hur ska jag kunna välja den jag gör allra bäst? Och är det ens säkert att den jag gör allra bäst är den jag älskar allra mest?

För mig är sången så otroligt mycket mer än bara musik. Den är själens röst! Text och musik vävs samman till något som kan få människor att skratta och gråta, att vilja lägga sig ner stilla eller att dansa, att förändra sig eller stanna kvar….ja, den får människor att känna och jag kan få vara jag och min röst kan få vara inspirationen till allt detta.

Jag tycker det är svårt att välja, jag vet inte säkert vilken nisch som är min, samtidigt vill jag ju få möjlighet att sjunga så  mycket som möjligt då jag känner så starkt att det är min väg att gå. Men hur katten ska man kunna välja så att jag kommer vidare, måste jag bestämma mig? Kan man vara “crossoverinspirationssångerska”?:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *