Earth Hour på Skepparholmen Spa & Konferens

Earth Hour på Skepparholmen Spa & Konferens

 

På lördag har jag glädjen att, tillsammans med Inspirandrum, få sjunga på Skepparholmen Konferens & Spa för tredje året i rad, under Earth Hour!

Under Earth Hour mellan kl. 20.30 – 21.30 släcker vi ner, tänder levande ljus och sjunger stämningsfull sång ackompanjerat av akustisk gitarr. Efter kl. 21.30 höjs tempot en aning och vi pluggar in piano och mikrofoner och underhåller i bar och lounge tills vi närmar oss midnatt.

Inspirandrum består av mig, Johanna Palmqvist och Maria Henriksson på sång. Förutom lång erfarenhet som sångerskor är vi även grundare till företaget Inspirandrum som arbetar med hållbarhet, stresshantering och återhämtning med fokus på människan. På gitarr och piano har vi Fredrik Henriksson, musiker och musiklärare med mångårig erfarenhet av underhållning. Repertoaren för kvällen består av en blandning av visor, jazz och pop.

Evenemanget är kostnadsfritt men boende och restaurang är fullbokat. Du är dock välkommen att ta ett glas vin eller en kopp kaffe i baren och uppleva Earth Hour tillsammans med oss i Skepparholmens fina lounge.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *