Idag finns jag med min hemsida!

Idag finns jag med min hemsida!

Äntligen!

Idag har jag fått klart så mycket på hemsidan att jag känner att jag vågar tala om att den finns! Det är med pirr i magen jag har lagt upp länken till den på Facebook och jag ser fram emot att få feedback på vad ni tycker om den.

Som vanligt är det mycket text, men jag älskar att skriva så det är så svårt att begränsa sig. Jag hoppas att ni kommer att få ut något av alla texter, jag gissar att det är olika saker som olika människor kommer att fastna för.

Det känns häftig att  ha en egen hemsida för bara sången, det är som om jag först nu finns på riktigt som sångerska. Det här är jag och bara jag! Jag gör som jag vill, det jag vill, när jag vill….det känns helt underbart. Nu ska jag gå och sjunga:-)

Bilden är från förra helgen när jag var på vårt lantställe Leksand. Jag älskar hösten och dess färger, den låga solen och den klara luften, gå ut och njut i helgen!

Trevlig helg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *