Fredagssången 19 oktober – känslor smittar

Fredagssången 19 oktober – känslor smittar

Hej!

Tänk att det redan är fredag igen!

Visste du att både skratt och stress smittar lika enkelt som en förkylning, ja kanske har du redan smittats ner idag. Vem har, eller kommer du att smitta, och med vilken känsla?

I klippet berättar jag om den fantastiska upptäckten av spegelneuronerna som gör att det du ser och hör återspeglas och ger effekter i din egen kropp som det hade varit du själv som hade gjort det. Det här är så häftigt! Självklart vill jag också smitta ner dig med sköna fredagskänslor när jag sjunger FREDAGSSÅNGEN – ”Smile”

I ett inlägg på sociala medier refererade en av mina kontakter till en brittisk studie som visat att ett leende kan vara lika mycket värt som nästan 200 000 sek eller 2000 chokladbars😄 Det låter ju helt fantastiskt, men tänk då på motsatsen… om du möter någon som är arg eller stressad och du smittas ned av dessa känslor. Vilken kostnad tror du det får för dig?

Med fredagsklippet vill jag önska dig en fantastisk helg och uppmuntra dig till att umgås med  människor som smittar ner dig med de känslor som du mår bra av.

Trevlig helg!

//Johanna

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *