Fredagssången 12 okt- Inside Out

Fredagssången 12 okt- Inside Out

Sång är livet!

Veckans fredagssång “The greatest love of all – om att välja inside out.

Utöver att sjunga så arbetar jag också med stress och hållbara människor och skriver en hel del på det sociala nätverket LinkedIn. Där kommer jag under hösten varje vecka att dela med mig av “FREDAGSSÅNGEN”. Det är ett kort videoklipp där jag ger min reflektion på ett av de teman som avhandlats på LinkedIn under veckan och även sjunger en sång som relaterar till temat. Detta är också ett exempel på hur upplägget ser ut på mina musikaliska föreläsningar.

Jag kommer även att dela klippen här på GoWide Musics Facebooksida med förhoppningen att väcka en tanke och skapa en skön känsla inför helgen!

https://youtu.be/rSYRUAwLrrc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *